Asiantuntijat

Me tunnemme merenkulkijat

Merenkulkijat työskentelevät poikkeuksellisissa olosuhteissa. Työn erityislaatuisuus vaatii paitsi heiltä, myös työterveyshuollolta erityistä osaamista.

Meillä Maresanissa työskentelee merenkulkijoiden työterveyshuoltoon erikoistuneita ammattilaisia. Haluamme erityisesti panostaa terveyden ja työkyvyn ylläpitoon ja edistämiseen unohtamatta sairauden hoitoa. Tavoitteenamme on tyytyväinen, hyvinvoiva asiakas, joka viihtyy ja jaksaa työssään.

Vastuuhenkilöt

Vastuulliset henkilömme Maresanissa ovat johtava työterveyslääkäri Markku Seuri ja johtava työterveyshoitaja Ella Komulainen.

Johtava työterveyshoitaja Ella Komulainen
Johtava työterveyshoitaja Ella Komulainen

”Olen tehnyt pitkän uran terveydenhuollon parissa. Työterveyshuollon lisäksi olen työskennellyt mm. sairaanhoitajana ja kätilönä. Myös merimiesten työ sekä alan erityispiirteet ovat minulle tuttuja.

Maresanissa voimme keskittyä laivaväen terveyden edistämiseen ja kehittää uusia toimintatapoja juuri merenkulun tarpeisiin. Vastaavana työterveyshoitajana minun tehtävänäni on huolehtia, että asiakkaamme saavat yksilöllistä, heidän tarpeet huomioivaa palvelua.”

Työ- ja organisaatiopsykologi, PsT Pirkko-Liisa Hyttinen
Työ- ja organisaatiopsykologi, PsT Pirkko-Liisa Hyttinen

”Toimin Maresanin työterveyspsykologina. Minulla on 30 vuoden käytännön kokemus esimies- ja johtotehtävistä, johdon konsultoinnista sekä eri organisaatioiden luottamusjohdon tehtävistä. Olen tehnyt väitöskirjan moniammatillisen työterveyshuollon kehittämisestä työelämää paremmin palvelevaksi. Mottoni on, että kaikki tavoitteet toteutuvat ihmisten toiminnan kautta!”

Työterveyshoitaja, Piia Salminen
Työterveyshoitaja, Piia Salminen

”Olen työskennellyt terveydenhuollossa yli kymmenen vuotta ja viimeiset 7 vuotta työterveyshoitajana. Ennaltaehkäisevällä työterveyshuollolla saamme sinut pysymään pidempään terveenä ja työkykyisenä. Positiivinen ja ennakkoluuloton työtapani tukee sinua terveydellisissä haasteissa.

Minulla on vahva kokemus teollisuuden yrityksistä ja sitä kautta myös telakkamaailmasta. Merenkulku on haasteellinen työpaikkana ja uskon, että voimme hyvällä yhteistyöllä saavuttaa hyviä tuloksia.”